En början

Posted by on Aug 23, 2012 in Allmänt | 0 comments

Jag har alltid sett sex som något väldigt enkelt och naturligt. Men då jag är uppvuxen i frikyrkan har jag sett hur sex varit något svårt, något man helst inte pratar om och gör man det har man använt konstiga metaforer. Man också har lagt på regler, skuld, skam och synd samtidigt som man talat om sex som något underbart och vackert. Problemet är att dessa motsatser går inte ihop. Oavsett om man är gift eller inte. För i kyrkan har allting varit väldigt svartvitt. Sex före äktenskapet är förknippat med stark synd och sex i äktenskapet ja då är det andligt och underbart. Dessa myter vill jag slå hål på. Jag vet alldeles för många människor som har fått hela sin sexualitet förstörd på grund av hur kyrkans tradition och undervisning har sett ut. Detta är något som jag vill förändra. Jag vill att människor ska kunna njuta och se sin sexualitet på ett naturligt och avslappnat sätt. Jag kommer skriva mycket om sex på denna blogg och jag hoppas ni vill läsa och även dela era egna erfarenheter av undervisning om sex i kyrkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *